29. tra 2011.

Konstituirajuća sjednica OO 22. PM ''Dani jagodastog voća BiH'' Čelić - 2011

strawberryU četvrtak 28.04.2011. godine u maloj sali Općine u Čeliću, održana je konstituirajuća sjednica Organizacionog odbora 22. Privredne manifestacije ''Dani jagodastog voća Bosne i Hercegovine'' Čelić 2011. Na sjednici kojom je u odsustvu Premijera Tuzlanskog kantona i predsjednika organizacionog odbora Seada Čauševića, predsjedavao Fahir Subašić, dopresjednik, razmatran je dosadašnji tok priprema, te imenovan izvršni odbor, a zatimi utvrđen finansijski plan i program odvijanja ove manifestacije.
Ovogodišnja Privredna manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Vlade Federacije BiH, Vlade Tuzlanskog kantona, općine Čelić i Turističke zajednice Tuzlanskog kantona. Medijski pokrovitelj je Radio televizija Tuzlanskog kantona.


22. Privredna manifestacija ''Dani jagodastog voća BiH'' Čelić 2011, koja će se održati od 26. do 28. maja ove godine, po svom sadržaju i broju učesnika kako iz zemlje tako i okruženja, bit će znatno bogatija od prethodnih.Pored ostalog utvrđen je i termin održavanja prve sjednice Izvršnog odbora koja će se održati u prostorijama Općine 04. maja 2011. godine sa početkom u 10 sati

Nema komentara:

Objavi komentar