27. sij 2011.

22. sjednica Općinskog vijeća Čelić

22. redovna sjednica Općinskog vijeća Čelić, održat će se u četvrtak 03.02.2011. godine, sa početkom u 10,00 sati u Amfiteatru Općinskog vijeća u Čeliću.

Na predloženom dnevnom redu nalazi se sedam tačaka o kojima će vijećnici raspravljati. Između ostalog vijećnici će razmatrati, Odluku ZZ ''Poljopromet'' Čelić o provođenju aktivnosti na rješavanju imovinsko-pravnih odnosa sa općinom Čelić u cilju realizacije određenih projekata na području Općine.



Dnevni red:

Razmatranje Odluke ZZ ''Poljopromet'' Čelić o provođenju aktivnosti na rješavanju imovinsko-pravnih odnosa sa općinom Čelić u cilju realizacije određenih projekata na području općine.
Razmatranje prijedloga mjera za rješavanje problema školovanja i zapošljavanja mladih na području općine Čelić u skladu sa usvojenom strategijom za mlade od 2010. godine.
Razmatranje Informacije o radu Policijske stanice Čelić u 2010. godini.
Razmatranje prijedloga Odluke o vrijednosti boda komunalne naknade.
Razmatranje prijedloga Odluke o visini i načinu naplate komunalne naknade za stambene prostore.
Razmatranje prijedloga Odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o utvrđivanju cijena komunalnih usluga koje pruža JKP ''Čistoća'' Čelić (prilozi utvrđeni od strane Nadzornog odbora: Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o utvrđivanju cijena komunalnih usluga koje pruža JKP ''Čistoća'' d.o.o. Čelić  i prečišćeni tekst Odluke o utvrđivanju cijena komunalnih usluga koje pruža JKP).
Razmatranje prijedloga Odluke o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene metra kvadratnoga korisne stambene površine za 2011. godinu.

Nema komentara:

Objavi komentar