14. pro 2012.

Preliminarne liste kandidata za dodjelu stipendija izuzetno uspješnim studentima i učenicima i liste kandidata čiji su zahtjevi odbačeni kao nekompletni ili odbijeni kao neosnovani


Na osnovu člana 11.stav (6) Odluke o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka za dodjelu stipendija izuzetno uspješnim studentima i učenicima iz reda braniteljske populacije (''Službene novine Tuzlanskog kantona'', broj: 01/12), Komisija za razmatranje zahtjeva za dodjelu stipendija izuzetno uspješnim studentima i učenicima iz reda braniteljske populacije, imenovana od strane Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona, utvrdila je Prijedlog Lista kandidata za dodjelu stipendija za akademsku/školsku 2012/2013 godinu –za izuzetno uspješne studente/učenike, te Liste kandidata za dodjelu stipendija za izuzetno uspješne studente/učenike, čiji su zahtjevi odbačeni kao nekompletni, ili odbijeni kao neosnovani.
Sve liste su istaknute dana 13.12.2012. godine na: web stranici Vlade Tuzlanskog kantona, kao i na INFO-PULTU ulaza u općinu Čelić.

Kandidati sa područja  općine Čelić
Prijedlog liste kandidata za izuzetno uspješne učenike: Mustafić (Alije) Omer, Bećirović (Ismet) Merima, Malikić (Fajiz) Faiza, Bešić (Ramiz) Sadija, Tomić (Josip) Nikolina, Ahmetović (Šaban) Mersid, Sukanović (Sulejman) Asmir,Pirić (Mirsad) Edin i Bojić (Šemsudin) Lejla.
 Prijedlog liste kandidata za izuzetno uspješne studente:Beganović (Fadil) Amra, Čavalić (Mujo) Ensar, Mujčinović (Mehmedalija) Maida i Pavlović (Ivo) Janjka.
Liste kandidata za izuzetno uspješne učenike, čiji su zahtjevi odbačeni ili odbijeni kao neosnovani: Adilović (Adem) Maida, Šerifović (Zijad) Azra, Suljević (Sakib) Amra, Hamzić (Jasmin) Lejla, Bešić (Enes) Enisa i Mešić (Fahrudin) Mensura.
Liste kandidata za izuzetno uspješne studente, čiji su zahtjevi odbačeni ili odbijeni kao neosnovani:Cifrić (Nedim) Almedina.
Napominjemo da svi nezadovoljni kandidati imaju pravo uložiti prigovor Ministru za boračka pitanja Tuzlanskog kantona u roku od 8 (osam) dana od dana isticanja lista, odnosno do 20.12.2012. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u nadležnoj Općinskoj službi.   

Nema komentara:

Objavi komentar