22. ruj 2011.

26. sjednica Općinskog vijeća Čelić

26. redovna sjednica Općinskog vijeća Čelić, održat će se u četvrtak 29. septembra 2011. godine, sa početkom u 10,00 sati u Amfiteatru Općine u Čeliću. Na predloženom dnevnom redu nalazi se 9 tačaka o kojima će vijećnici raspravljati. Između ostalog vijećnici će razmatrati prijedlog Odluke o potvrđivanju Odluka i zaključaka Općinskog vijeća vezanih za realizaciju Projekta izgradnje kanalizacije i vodosnabdijevanja općine Čelić.
Dnevni red:


1.    Razmatranje prijedloga Odluke o potvrđivanju Odluka i zaključaka Općinskog vijeća vezanih za realizaciju Projekta izgradnje kanalizacije i vodosnabdijevanja općine Čelić.
2.    Razmatranje prijedloga Odluke o prihvatanju Aneksa na osnovni Ugovor o realizaciji Projekta izgradnje kanalizacije i vodosnabdijevanja općine Čelić.
3.    Razmatranje prijedloga Odluke o prihvatanju Sporazuma o kreditu između Bosne i Hercegovine i Unicredit Bank Austria AG za realizaciju Projekta izgradnje kanalizacije i vodosnabdijevanja općine Čelić.
4.    Razmatranje prijedloga Odluke o prihvatanju kreditnog zaduženja po Sporazumu o kreditu između Bosne i Hercegovine i Unicredit Bank Austria AG za realizaciju Projekta izgradnje kanalizacije i vodosnabdijevanja općine Čelić.
5.    Razmatranje prijedloga Odluke o utvrđivanju javnog interesa Projekta izgradnje kanalizacije i vodosnabdijevanja općine Čelić.
6.    Razmatranje prijedloga Odluke o sticanju prava vlasništva na zemljištu u korist općine Čelić.
7.    Razmatranje prijedloga Rješenja za povrat prava vlasništva na zemljištu Pantić Obradu iz Lopara u k.o. Nahvioci.
8.    Razmatranje prijedloga Odluke o poništavanju dijela Odluke o davanju saglasnosti na promjenu ZK uloška: 496 K.O. Čelić, broj: 01-49-285/10 od 09.04.2010. godine (''Službeni glasnik općine Čelić'', broj: 3/2010).
9.    Razmatranje zahtjeva za izjašnjenjem o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju.

Nema komentara:

Objavi komentar