22. svi 2009.

Poziv za sastanak Tima za iznalaženje modela i načina za pokretanje proizvodnje u Fabrici za preradu voća i povrća Čelić

Općinski načelnik Sead Muminović uputio je poziv za sastanak, članovima Tima za iznalaženje modela i načina za pokretanje proizvodnje u Fabrici za preradu voća i povrća u Čeliću. Sastanak će se održati 28. maja 2009. godine u maloj Sali općine Čelić sa početkom u 14.00 sati.


Dnevni red:
1. Razmatranje Informacije o novonastaloj situaciji u Fabrici za preradu voća i povrća u Čeliću, nakon donošenja Zaključka Općinskog suda Tuzla, kojim je imovina data na privremeno upravljanje općini Čelić.
Na sastanak  su pozvani:  Fuad Strik, savjetnik Premijera F BiH, Mr.sc. Ivica Cvjetković, pomoćnik Federalnog ministra trgovine, Vedad Hadžimusić, Federalno ministarstvo poljoprivrede i šumarstva, Emina Selman, pomoćnik Federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva za prehrambenu industriju, prof, dr. Mustafa Burgić, savjetnik Premijera TK, Amir Hasić, Ministar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo TK i Zijad Hasanhodžić, direktor Agencije za privatizaciju TK.

Nema komentara:

Objavi komentar